Studentii baimareni si-au facut aplicatie pentru smartphone

In urma cu putin timp, Liga Studentilor “Pintea Viteazul” a lansat o aplicatie pentru smartphone-uri destinata studentilor baimareni, o premiera in randul studentilor.

Aplicatia vine in sprijinul studentilor baimareni aducand intr-un singur loc toate informatiile de care acestia au nevoie. Plecand de la premiza ca mai toti studentii folosesc tehnologia de ultima ora, reprezentantii studentilor au considerat ca trebuie sa vina mai aproape de ei printr-o aplicatie pentru telefon care sa contina atat informatii de care acestia au nevoie cat si ultimele noutati din centrul universitar, noutati pe care acestia le primesc in timp real pe telefonul mobil.

Aplicatia “Student Baimarean” este o premiera in randul centrelor universitare, Baia Mare fiind primul si deocamdata singurul oras unde studentii au o aplicatie doar a lor.

“Momentan, aplicatia este disponibila doar pentru telefoanele cu sistem de operare Android, urmand ca pe viitor sa luam un calcul si o varianta pentru IOS. Aplicatia este gratuita si se poate descarca din Play Store sau de la https://play.google.com/store/apps/details?id=com.student.baimarean. Speram ca prin ea sa venim mai aproape de studenti si sa aflam intotdeauna problemele cu care acestia se confrunta”, a spus Daniel Orza, presedinte LSPV.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1