Studentii de la Ingineria Mediului lanseaza sesiunea anuala de comunicari

PNL

Centrul Universitar Nord, Facultatea de Inginerie a mediului, a organizat joi, 22 mai, sesiunea anuala de comunicari, adresata studentilor si masteranzilor din cadrul Facultatii de Resurse Minerale si Mediu.

Lucrarile prezentate de acestia reflecta in mare masura situatii concrete de poluare a mediului la nivel de Maramures. In multe cazuri, aceste referate reprezinta parti din lucraile de licenta ale studentilor.

”Sunt prezentate lucrari din domeniul ingineriei mediului, sesiunea fiind organizata pe domenii, cum ar fi domeniul mine-petrol-gaze, constructii, ingineria materialelor, aproximativ 15 lucrari din fiecare domeniu. Absolventii sunt in curs de pregatire a proiectelor de licenta.

Problemele de mediu cele mai des tratate de studenti sunt cele mostenite din activitatile miniere, au ramas dupa cum se stie lucrari miniere care s-au inchis, altele care s-au pastrat in conditii cat de cat sigure, apoi sunt depozitele de deseuri’, a declarat Vasile Oros, decanul Facultatii de Resurse Minerale si Mediu.

Alina BOHĂŢEL

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1