Studentii liberali maramureseni si-au ales Biroul Politic Local (FOTO)

PNL

Anul 2020 aduce nume noi in organizatia CSL Maramures. Studentii liberali s-au intalnit ieri, in cadrul unei sedinte interne, pentru a-i alege pe cei care ii vor reprezenta la nivel local.

Prezent la intalnirea tinerilor, Ionel Bogdan, presedinte PNL Maramures si secretar de stat in Cancelaria Prim-Ministrului, a transmis un mesaj de sustinere studentilor liberali: ”Ma bucur sa ma aflu astazi aici, alaturi de voi, la alegerile pentru Biroul Politic al Clubului Elevilor Liberali Baia Mare. Sunt convins ca veti face cele mai bune alegeri in ceea ce priveste structura acestui Birou si am incredere in echipa voastra. Va doresc mult succes in activitatile viitoare!”, a declarat Ionel Bogdan.

Alex Isac, presedintele Clubului Studentilor Liberali Maramures, le-a vorbit colegilor sai despre importanta implicarii tinerilor in viata politica.

”Asteptam aceste alegeri de un timp si sunt bucuros ca astazi am reusit sa ne organizam si sa fim impreuna intr-un numar atat de mare, fapt care demonstreaza ca noi, tinerii, suntem implicati in viata politica si ne dorim cu adevarat o schimbare pentru Romania si pentru Maramures. Am incredere in echipa noastra si odata cu alegerea Biroului Politic al Clubului Elevilor Liberali Baia Mare ne marim echipa, suntem mai puternici, astfel putem sa realizam si mai multe lucruri frumoase pentru comunitatea noastra. Va multumesc tuturor ca sunteti prezenti si va doresc mult spor in si in activitatile electorale din acest an.”, a declarat Alex Isac.

Structura Biroului Politic al Clubului Elevilor Liberali Baia Mare, adoptata in urma votului exprimat este:

-Antonio Chelba, presedinte

-Ana Ardelean, prim-vicepresedinte

-Luca Marius, vicepresedinte

-Darius Tura, vicepresedinte

-Pedro Buda, secretar general

-membrii: Roly Drozd, Alexandra Goste, Andreea Goste, Raul Maries si Gabriel Ofrim.

Activitatile organizate si realizate de membrii CSL Maramures si CEL Baia Mare au ca scop principal aducerea spiritului liberal printre generatiile de tineri si, totodata, crearea unei noi generatii politice de care Romania are nevoie.

PNL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1