Studiu: Romanii continua sa puna in centrul preocuparilor sanatatea, siguranta locurilor de munca si platirea datoriilor

pacientRomanii continua sa puna in centrul preocuparilor lor sanatatea, siguranta locurilor de munca si platirea datoriilor, avand o orientare diferita comparativ cu cea a consumatorului european, care pune in prim plan terorismul si starea economiei, pe langa securitatea joburilor, conform unui studiu remis miercuri AGERPRES.

In Romania, conform celui mai recent studiu Nielsen Global Consumer Confidence Report Q4 2015, nivelul increderii consumatorului a scazut cu 5 puncte, ajungand la un index de 79 in T4 2015. Incendiul de la Clubul Colectiv, ce a fost urmat de demonstratiile din tara precum si de schimbarea Guvernului sunt cauzele cele mai probabile ale scaderii.

Conform studiului, acest lucru poate fi vazut si in felul in care consumatorii romani isi folosesc banii care raman dupa acoperirea cheltuielilor lunare: “divertismentul in afara casei” a atins cel mai mic nivel din 2015. Totusi, nivelul increderii consumatorului este cel mai ridicat inregistrat la sfarsit de an pentru Romania din 2010, de cand se masoara acest indicator in fiecare trimestru.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1