SUA: 45.000 de butoaie de whisky marca Jim Beam distruse intr-un incendiu

Reclame home 1
Reclame home 1

Un incendiu provocat de un fulger care a lovit un depozit din Kentucky (estul SUA) a distrus 45.000 de butoaie de whisky (burbon) marca Jim Beam, a anuntat miercuri compania citata de AFP, titreaza Agerpres.

“Depozitul distrus continea 45.000 de butoaie de whisky inca neinvechit al marcii Jim Beam”, a explicat compania Beam Suntory intr-un comunicat postat pe Twitter.

Incendiul, provocat potrivit primelor constatari de un trasnet, nu a cauzat ranirea niciunui angajat, noteaza comunicatul.

Iubitorii de whisky pot sta insa linistiti, cele 45.000 de butoaie reprezinta o cantitate mica comparativ cu cele 3,3 milioane de butoaie care aflate in depozitele firmei din Kentucky si distrugerea acestora nu ar trebui sa aiba consecinte asupra aprovizionarii.

“Oferta de whisky marca Jim Beam nu va fi afectata tinand cont de ‘varsta’ bauturii distruse in incendiu”, a precizat compania.

Grupul japonez de bauturi spirtoase Suntory Holdings a cumparat firma americana Beam in 2014 cu 16 miliarde de dolari, intr-una dintre cele mai importante achizitii ale unui concern nipon in strainatate.

Beam Suntory comercializeaza marcile de bourbon Jim Beam si Maker’s Mark precum si cele de whisky Chita si Torys, alaturi de alte marci de highball (amestec de whisky cu apa carbogazoasa).

Foto: MSN.com

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2