SUA: Aeroportul Newark a fost inchis sambata dupa ce un avion al companiei United Airlines a iesit de pe pista

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Aeroportul Newark, unul din cele trei aeropoarte, care deservesc metropola New York, a fost inchis sambata temporar dupa ce un avion al companiei United Airlines a iesit de pe pista, fara ca incidentul sa fi facut victime, a informat agentia federala a aviatiei americane (FAA), relateaza AFP, titrat de Agerpres.

„Zborul United Airlines 627 a aterizat la ora locala 13:00 pe pista 22 a aeroportului international Liberty din Newark si a derapat apoi, iesind de pe pista in partea stanga”, se precizeaza in comunicatul postat de FAA pe Twitter, care mentioneaza ca trenul de aterizare stanga a iesit pe portiunea cu iarba. Aparatul de zbor venea din directia Denver, statul Colorado.

„FAA nu i-a fost semnalata nicio ranire”, a precizat autoritatea aviatica americana, care a mai anuntat ca urma sa se deplaseze la locul incidentului. A explicat, de asemenea, ca avionul urma sa fie remorcat dupa evacuarea pasagerilor.

Compania aeriana United a explicat ca aparatul de zbor a suferit defectiuni la mai multe roti si a adaugat ca niciun pasager, din cei 166 aflati la bord, nu a avut nevoie sa fie transportat la spital, iar pasagerii care au suferit rani usoare „au refuzat orice ingrijire medicala”.

La randul sau, aeroportul Newark a informat pe Twitter ca, din cauza unei „urgente” nu mai are loc „nicio plecare si nicio sosire”. La aproximativ o ora de la aceasta informare, a anuntat ca toti pasagerii avionului implicat in incident au fost evacuati. Ulterior a mai precizat ca in jurul orei 15:00 a fost reluata activitatea aeroportuara, dar a avertizat ca vor exista intarzieri.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2