SUA: Cel putin patru morti intr-un schimb de focuri in apropierea unei sinagogi din Pittsburgh

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Cel putin patru persoane au fost ucise sambata intr-un incident armat in apropierea unei sinagogi din orasul american Pittsburgh, statul Pennsylvania, au informat mass-media din SUA, relateaza AFP, informeaza AGERPRES.

“Se pare ca exista mai multe victime”, a scris presedintele Donald Trump pe Twitter, cerand populatiei sa ramana la adapost.

“Exista numeroase victime”, a declarat pentru presa locala Jason Lando, comandantul politiei din Pittsburgh.

Televiziunea afiliata canalului CBS a raportat sapte morti, intre care doi politisti, in timp ce Fox News Pittsburgh a vorbit despre patru persoane impuscate in apropierea sinagogii “Copacul vietii”, unde credinciosii se adunasera pentru o slujba religioasa.

Mai inainte, autoritatile locale au anuntat ca politia incearca sa captureze un individ inarmat zarit in apropierea unei sinagogi intr-un cartier din orasul Pittsburgh.

“Exista un tragator in zona Wilkins si Shady. Evitati zona”, au anuntat intr-un mesaj pe Twitter serviciile de securitate publica ale orasului.

Agentia Federala pentru Controlul Armelor (ATF) a anuntat pe Twitter ca agenti speciali au fost trimisi la locul incidentului.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *