SUA: Cinci copii au murit intr-un incendiu la o cresa privata din Pensylvenia

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Autoritatile americane au deschis luni o ancheta cu privire la cauzele unui incendiu care a cuprins o cresa privata din Erie, Pennsylvania, provocand moartea a cinci copii, transmite AFP, titreaza Agerpres.

Copiii, cu varste intre 8 luni si 7 ani, dormeau la etajul doi al cresei in momentul izbucnirii incendiului, duminica dimineata, conform lui Guy Santone, seful departamentului de pompieri din acest oras din nord-estul SUA.

Pompierii au sosit la fata locului la aproximativ 25 de minute dupa declansarea incendiului si au descoperit „flacari puternice care ieseau prin toate ferestrele primului etaj”. Tot atunci ei au aflat de la adolescenti care se salvasera ca au ramas copii blocati la cel de-al doilea etaj al cladirii, conform lui Santone.

O parte dintre pompieri au inceput lupta cu flacarile in timp ce o echipa a pus scarile pe exteriorul imobilului si a patruns in interior, la etajul doi, pentru a salva copiii. „Am reusit sa scoatem 5 copii care erau cei mai mici, insa din nefericire toti erau morti”, conform lui Santone.

In total sapte persoane au fost salvate de pompieri, intre care copii de varste mici, potrivit dpa.

Deocamdata nu a fost stabilita cauza producerii acestui incendiu insa pompierii sunt de parere ca a fost vorba de un scurtcircuit sau de o alta problema la circuitul electric.

Foto: nypost.com

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2