SUA: Doi agenti FBI au fost impuscati

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Doi agenti FBI au fost raniti prin impuscare intr-o casa din nordul comitatului Saint Louis miercuri dimineata, insa incidentul nu este “direct legat” de protestele motivate rasial din zona oraselului Ferguson, a declarat o purtatoare de cuvant a agentiei citata de Reuters, transmite Agerpres.

Un agent a fost impuscat in umar si un altul in picior in timp ce asistau politia locala la aplicarea unui mandat de arestare, a afirmat Rebecca Wu intr-o declaratie de presa. Ranile suferite nu le pun viata in pericol celor doi agenti, a precizat ea.

“Incidentul nu este direct legat de protestele de la Ferguson”, a mai spus Wu, fara a furniza detalii suplimentare.

Circa 2.000 de militari ai Garzii Nationale au fost mobilizati in suburbiile Saint Louis pentru a contribui la detensionarea situatiei dupa anuntarea verdictului unui mare juriu din Missouri, care a decis sa nu-l puna sub acuzare pe politistul alb care a impuscat mortal un tanar de culoare in luna august.

Incidentul de miercuri dimineata in care au fost implicati agenti FBI a avut loc la cateva ore dupa o ciocnire intre politie si protestatari la Ferguson.

In ciuda unei prezente militare sporite in Ferguson, o masina de politie a fost incendiata in apropierea primariei in seara zilei de marti, iar politia a folosit in timpul noptii bombe cu fum si gaze incendiare pentru a-i dispersa pe protestatari.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2