SUA: A fost inregistrata a doua cea mai calda luna noiembrie 

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

canicula-soareA doua cea mai calda luna noiembrie din Statele Unite a fost inregistrata in acest an, potrivit datelor National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA), scrie joi UPI.com, informeaza AGERPRES.

Temperaturile ridicate de luna trecuta in Statele Unite au facut din toamna acestui an, definita de NOAA ca fiind lunile octombrie si noiembrie, cea mai calda toamna din istorie. Media temperaturii in timpul celor doua luni a fost cu 4,1 grade mai ridicata decat media secolului trecut.

Pe aproape intreg cuprinsul SUA a fost mai cald decat de obicei in octombrie si noiembrie, insa in mod special in statele Minnesota, Wisconsin, Iowa si Michigan.

Cele mai recente date stranse de NOAA indica posibilitatea stabilirii unui nou record in SUA. In primele 11 luni ale anului media temperaturii este de 56, 9 grade Fahrenheit (circa 13,83 grade Celsius), a doua cea mai mare valoare inregistrata vreodata. Prezentul record este de 57 de grade Fahrenheit (circa 13,88 grade Celsius) si a fost stabilit in 2012.

In noiembrie precipitatiile au fost mixte, iar conditiile de seceta au fost reprezentative mai ales pentru sud si sud-est, in timp ce nord-vestul SUA la oceanul Pacific a fost emblematic pentru ploi.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2