SUA: Incendiu la un ecran publicitar din Times Square, New York

Unul din cele mai mari ecrane publicitare digitale in Times Square din New York a luat foc sambata, transmite duminica AFP, titrata de Agerpres.

Flacarile au inceput sa tasneasca din ecranul urias in jurul orei locale 15:00 (19:00 GMT), iar incendiul a fost localizat la 15:58, potrivit informatiilor furnizate France Presse de un purtator de cuvant al departamentului de pompieri din New York. Utilizatorii retelelor de socializare au postat imagini si inregistrari video ale incendiului care a cuprins o parte a ecranului in timpul ce rula o reclama pentru votca SKYY.

SKYY est sponsorul seriei de ceremonii WordPride care vor avea loc in luna iunie in New York, pentru a marca 50 de ani de la revoltele de la Stonewall, protestele pentru drepturile homosexualilor declansate de un raid al politiei pe 28 iunie 1969 in barul Stonewall Inn din Greenwich Village. Travestitul Trixie Mattel, care apare in reclama pentru SKYY, a scris pe Twitter urmatoarea postare: “Reclama mea din Times Square arde, astfel ca unii dintre noi au o problema reala”.

Un purtator de cuvant al departamentului de pompieri din New York a declarat ca nu au existat raniti iar imobilul pe care se afla ecranul publicitar nu a suferit nicio paguba. A indicat, de asemenea, ca nu a fost inca identificata cauza incendiului.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1