SUA: Obama va rosti pe 10 ianuarie, la Chicago, un discurs de adio la finalul celor doua mandate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

obama-bestPresedintele american Barack Obama va rosti pe 10 ianuarie, la Chicago, un discurs de adio pentru a le multumi sustinatorilor sai si a reflecta asupra celor doua mandate petrecute la Casa Alba, transmite luni Reuters, informeaza AGERPRES.

Intr-o declaratie trimisa prin email, Barack Obama aminteste ca primul presedinte al Statelor Unite, George Washington, si-a scris mesajul de adio in anul 1796, si precizeaza ca isi va rosti discursul in orasul sau de adoptie, Chicago.

„Ma gandesc la aceste remarci ca la o ocazie de a va multumi pentru aceasta calatorie uluitoare, de a celebra modurile in care ati schimbat in bine aceasta tara in ultimii opt ani, si de a oferi cateva ganduri despre incotro ne indreptam cu totii din acest moment”, a scris Obama.

Succesorul sau la Casa Alba, republican Donald Trump, va fi investit in functie pe data de 20 ianuarie. In timpul campaniei electorale, magnatul a promis ca va revoca unele din masurile-far ale lui Obama, printre care reforma sistemului de sanatate.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2