SUA: Scara din New York pe care danseaza Joaquin Phoenix in “Joker” a devenit o atractie turistica

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un set de trepte exterioare din cartierul newyorkez Bronx a devenit o atractie turistica in ultimele saptamani, dupa lansarea filmului ”Joker”, relateaza luni Press Association, titrat de Agerpres.

Scara se afla in metropola americana New York, intre doua cladiri de pe Shakespeare Avenue, nu departe de Yankee Stadium.

In film, actorul principal, Joaquin Phoenix, danseaza in timp ce coboara aceste trepte, imbracat intr-un costum rosu si purtand machiaj de clovn. Locuitorilor din zona, care urca si coboara in mod obisnuit scara, li se alatura in ultima vreme turisti care incearca sa recreeze scena din film. Vizitatorii isi fac selfie-uri, iar unii dintre ei se pozeaza pe trepte imbracati in costum.

Scara din Bronx se alatura astfel altor zone cu trepte devenite celebre datorita filmelor, precum cea din fata Philadelphia Museum of Art, ce poate fi vazuta in filmul ”Rocky”. O vizita la aceasta scara este o experienta ”cu adevarat captivanta”, a declarat Oliver Bonallack, turist englez din Brighton. ”In general, nu ajungi sa traiesti un film la prima mana”, a spus el. ”Simt ca este ceva legendar”, a adaugat vizitatorul.

Nu toata lumea este, insa, incantata de faptul ca aceste trepte au devenit celebre. ”Traim in cartier, ne ocupa tot timpul, suntem cu totii deranjati”, a declarat o locuitoare din Bronx, Cathyrine Spencer. ”In fiecare zi cand coboram pe trepte trebuie sa trecem de un baraj de oameni”, a adaugat ea.

Superproductia “Joker”, bazata pe personajul negativ din seria DC Comics, “Joker”, este regizata de Todd Phillips. Filmul urmareste parcursul lui Arthur Fleck, o persoana cu afectiuni psihice care esueaza in cariera de comediant si se transforma in clovnul criminal Joker, inamicul lui Batman in Gotham City.

Pelicula a obtinut incasari de 18,9 milioane de dolari in Statele Unite si Canada de vineri pana duminica.

Totodata, lungmetrajul Warner Bros. Pictures a devenit cel mai important film de categorie “R” din istorie, cu incasari la nivel international care au atins vineri 788,1 milioane de dolari. Potrivit estimarilor, incasarile ar putea ajunge la aproape 900 de milioane de dolari la nivel mondial. Precedentul record inregistrat de o productie cinematografica din categoria “R” a fost stabilit de filmul cu supereroi al Fox “Deadpool 2”, care a generat incasari de 785 milioane de dolari la nivel international in 2018.

Filmele de categorie “R” sunt interzise persoanelor cu varsta sub 17 ani neinsotite de un adult.

Pelicula este cotata cu sanse mari la urmator sezon al premiilor Oscar.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2