SUA – Sute de nuci adunate de veverite pentru iarna, descoperite sub capota unei masini

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Obiceiul veveritelor de a face provizii de hrana pentru iarna a capatat o alta semnificatie pentru doi soti din Statele Unite, dupa ce au descoperit sub capota masinii lor o cantitate insemnata de nuci si iarba, relateaza miercuri Reuters, informeaza AGERPRES.

Holly Persic se indrepta catre o biblioteca din comitatul Allegheny, situat in statul Pennsylvania, cand a observat ca autovehiculul pe care il conducea se comporta neobisnuit.

”Sotia mea m-a sunat de la Northland Library si mi-a spus ca masina ei mirosea ca si cum ar fi luat foc si scotea un sunet ciudat”, a declarat Chris Persic intr-un mesaj publicat pe Facebook, devenit apoi viral.

Holly a deschis capota si a descoperit ca zona motorului era plina cu nuci infasurate in iarba, probabil depozitate de veverite in timpul weekendului, cand masina fusese parcata afara.

Chris a petrecut aproape o ora indepartand ”peste 200 (nu e o exagerare) de nuci si iarba de sub capota”, dupa cum a indicat el mesaj.

Cuplul nu a parut deranjat de acest incident si chiar a glumit pe seama lui. ”Cu siguranta, o veverita-nevasta este suparata acum si se intreaba unde au disparut nucile”, a adaugat Chris.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2