SUA: Un tanar angajat al unei tabere de vara s-a trezit cu capul in gura unui urs

PNL

Un angajat al unei tabere de vara din statul american Colorado a avut un soc in momentul in care s-a trezit: si-a dat seama ca se afla cu capul intre coltii unui urs brun care il tara, relateaza marti AFP, potrivit Agerpres.

Tanarul in varsta de 18 ani, instructor in tehnici de supravietuire, a vorbit despre “durerea imensa” pe care a simtit-o cand ursul ii zdrobea craniul duminica dimineata.

Animalul l-a tras pe tanar circa patru metri inainte ca alti oameni in tabara sa-l sperie si sa-l faca sa-si abandoneze prada. Responsabilii din tabara de vara, insotiti de caini, au lansat apoi o operatiune de cautare.

“Zgomotul pe care il auzeam, cred, era acela al dintilor care strangeau de craniul din care muscase”, a marturisit tanarul, identificat numai prin prenumele Dylan, pe postul local Denver 7.

“M-a prins si m-a tras, iar apoi m-a muscat de partea din spate a capului si m-a tarat. Perioada in care m-a tarat mi s-a parut ca a trecut cel mai greu. Am avut impresia ca a durat o vesnicie”, a adaugat el, evocand respiratia ursului in ceafa.

Tanarul dormea intr-un sac de dormit pe malul unui lac, impreuna cu alti angajati ai taberei de vara, cand s-a produs atacul animalului, in jurul orei 04.14 duminica dimineata, la Ward, localitate situata la circa 30 km de orasul Boulder.

“Am crezut pentru un moment ca visam, dar apoi mi-am spus ca ma durea atat de rau incat nu putea fi un vis”, a povestit Dylan, care a iesit din spital cu noua puncte de sutura.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1