Suflet in cuvant: Tabara de creatie literara pentru elevi

Reclame home 1
Reclame home 1

elevi1In perioada 15-17 aprilie 2015 , Inspectoratul Scolar Judetean Maramures, in parteneriat cu Asociatia Sport Arta Turism Tineret Maramures si  Scoala Gimnaziala Nichita Stanescu Baia Mare organizeaza prima editie a Taberei de creatie literara Suflet in cuvant pentru elevii claselor a IV-a apartinand scolilor din Baia Mare si imprejurimi.

Prin activitatile propuse, cadrele didactice vor antrena gandirea critica si vor explora resursele creative ale elevilor prin implicarea acestora in patru ateliere diferite: Reporteri pentru o zi ( prof. Camelia Minghiras), Insemnarile unor pusti ( prof. Anca Kato), Suflet in versuri ( prof. Antonela Caprar)  si  Jocul de-a cuvintele ( prof. Ildiko Grama).

Manifestarea incurajeaza implicarea elevilor in activitati gratuite extracurriculare care sa sprijine activitatea de performanta. Astfel elevii au oportunitatea de a-si exersa competentele de limba romana in contexte care completeaza nivelul programelor scolare cu noi continuturi adaptate interesului elevilor si nivelului lor de dezvoltare intelectuala.

Tabara se incheie cu un concurs, ale carui rezultate vor fi facute publice in presa si pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean Maramures, la Invatamant primar. Fiind o manifestare judeteana, tabara va implica elevi din tot Maramuresul, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa se deruleze si la Scoala Gimnaziala Mihalyi de Apsa Sighetu Marmatiei pentru elevii din zona Sighet si la Liceul Tehnologic Viseu de Sus pentru elevii din zona Viseu.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole