Suma importanta alocata de Guvern pentru lucrarile la depozitul ecologic din Sarbi, spune Calin Bota

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Guvernul Romaniei a alocat zilele trecute suma de 160 de milioane lei pentru lucrarile suplimentare care sunt necesare la depozitul ecologic de la Sarbi, a anuntat secretarul de stat Calin Bota.

„Pentru judetul Maramures, in ultima sedinta au fost alocate resurse suplimentare pentru finalizarea lucrarilor la Sistemul de Management Integrat al Deseurilor, aflat in gestiunea Consiliului Judetean Maramures.

E vorba despre o suma de 160 de milioane lei, astfel incat toate lucrarile necesare suplimentare, care sunt instituite si sumele care au rezultat in urma reevaluarii devizelor de lucrari sa poata fi acoperite in perioada urmatoare.

Ramane doar ca cei care gestioneaza acest proiect si ne referim aici la Consiliului Judetean Maramures sa aiba capacitatea de a le gestiona intr-o maniera care sa nu puna in pericol finalizarea acestui proiect vital pentru judetul Maramures”, a spus Calin Bota, intr-o conferinta de presa.

Liberalul a mai afirmat ca pana in acest moment nu au inceput lucrarile de stabilizare a zonei afectate de la depozitul din Farcasa.

„Avem o expertiza care a fost adusa la inceputul anului trecut la cunostinta Consiliului Judetean, fara ca pana in acest moment sa se fi facut niciun demers sau sa fi fost inceput lucrarile de stabilizare a acelui versant. Eu cred ca cei de la minister au luat act ca situatia este una care indica urgenta, ca tot ceea ce se intampla acolo trebuie tratat cu maxima celeritate si cu alta viteza”, a adaugat Calin Bota.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole