Superkombat: Remy Bonjasky va veni la gala de la Constanța

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Triplul campion mondial Remy Bonjasky va sosi în România pentru a asista la gala Superkombat World Grand Prix de la Constanța, programată sâmbătă 2 august, al cărei cap de afiș este meciul dintre Cătălin Moroșanu și grecul Giannis Stoforidis, anunță un comunicat remis AGERPRES.

Surinamezul de 38 de ani este al treilea invitat special ce promovează evenimentul de pe litoral, după actorii americani, Christopher Atkins și Erika Eleniak. Bonjasky s-a retras de curând din cariera de luptător, la un an și jumătate de la revenire, și își dedică timpul descoperirii unei noi generații de campioni, având deja o sală în Almere, Olanda, acolo unde Superkombat va organiza următorul eveniment, pe 27 septembrie.

“Întotdeauna este o plăcere să-l vezi pe Cătălin Moroșanu în ring, este un adevărat showman, are spectacolul în sânge. Ultima oară l-am văzut în Muntenegru și a ajuns la un nivel foarte mare, mulți nu credeau în șansa lui acum câțiva ani, sper că va lupta și în septembrie, în Olanda. Abia aștept gala de la Constanța, se anunță câteva meciuri spectaculoase”, a spus Bonjasky, care a reușit de-a lungul carierei să obțină 77 de victorii, dintre care 40 înainte de limită.

Vineri seară, de la ora 22,00, Bonjasky, Moroșanu, dar și restul sportivilor care vor lupta în gala de la Constanța vor fi prezentați oficial în Piațeta Cazino din Mamaia, pentru ca la scurt timp după să apară în fața publicului și la Mamaia Music Awards.

Biletele pentru evenimentul organizat în parteneriat cu Asociația Litoral Delta Dunării costă 30 de lei și se găsesc începând de luni în toate magazinele Orange, Germanos, Domo și Vodafone din toată țara, dar și la Sala Sporturilor.

Programată să înceapă de la ora 21,00, gala Superkombat va fi transmisă în România de Sport.ro, iar la nivel internațional de Eurosport.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2