SUPERLIGA DE RUGBY – CSM Știința Baia Mare – CS Universitatea Cluj 36-18

Reclame home 1
Reclame home 1

 

Meciurile celei de-a 10 ediții a SuperLigii de rugby debutează azi, 24 aprilie. Campioana en-titre, C.S.M.Știința Baia Mare primește replica Clubului Sportiv Universitatea Cluj într-un joc care poate fi văzut în direct pe pagina de facebook a clubului băimărean. Jocul se dispută pe Arena Zimbrilor din municipiul reședință de județ.

 

ACTUALIZARE Minutul 5 aduce si primul eseu. Scorul e 7-0. Cateva minutr mai tarziu clujenii reduc din diferenta.

ACTUALIZARE 1 Minutul 20 si CSM Stiinta Baia Mare bifeaza al doilea eseu al partidei. Transformarea e reusita si scorul devine 14-3.

ACTUALIZARE 2 Minutul 25 aduce al treilea eseu pentru zimbrii maramureseni. Scorul e in acest moment favorabil clar echipei din Baia Mare, 19-3.

Claudiu Curca aduce primul eseu al clujenilor, scorul devenind 19 la 8.

ACTUALIZARE 3 CSM Stiinta Baia Mare face un meci frumos in fata propriilor suporteri, dovada fiind scorul de pe tabela 31 la 15 pentru rugbistii baimareni. Acesta este de fapt scorul primei reprize a intalnirii de pe Arena Zimbrilor.

ACTUALIZARE 4 Asa cum era de asteptat,CSM Stiinta Baia Mare da tonul si in a doua repriza, chiar daca pare ca a mai redus ritmul fata de prima repriza.

ACTUALIZARE 5 CSM Știința Baia Mare se impune categoric în partida cu studenții clujeni, a doua repriză a partidei fiind total diferită de prima. O chipă băimăreană care nu s-a mai aruncat după puncte, a jucat lejer având scorul de partea ei. O a doua repriză seacă, fără aproape nicio ocazie de a înscrie de ambele părți.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2