Suprasolicitarea retelei de canalizare – cartiere din municipiul Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Anuntam utilizatorii serviciilor noastre din zonele unde s-au executat recent lucrari de extindere a retelei de canalizare prevazute cu statii de pompare ape  uzate menajere,  ca din cauza cresterii temperaturilor si a conditiilor meteo, exista riscul ca retelele de canalizare sa fie suprasolicitate de infiltratiile cu ape pluviale necontrolate.

Reamintim ca lucrarile mentionate mai sus au fost executate  doar pentru preluarea apelor uzate menajere NU,  si pentru colectarea apelor meteorice. Zonele vizate sunt: Firiza, Ferneziu, Valea Rosie, Valea Borcutului

Rugam cetatenii din aceste zone sa nu dirijeze apele pluviale (din precipitatii, topirea zapezii) in sistemul de canalizare, pentru acestea sa se foloseasca in continuare rigolele si curgerile naturale ale paraielor, create natural de catre ape.

In aceasta situatie S.C. VITAL S.A. intervine in toate zonele afectate atat cu echipele de muncitori cat si cu utilajele specializate pentru mentinerea in functiune a retelelor de canalizare.

Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari, Dispeceratul S.C. VITAL S.A. va sta la dispozitie la numerele de  telefon: 0262 – 212 550; 0262 – 215 150,1,2

S.C. VITAL

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2