Supriza pe listele ALDE Maramures pentru alegerile parlamentare: Senatorul Ciprian Rogojan cap de lista la Senat

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

senatorul-ciprian-rogojanSenatorul Ciprian Rogojan este locul I la Senat pe listele partidului ALDE Maramures.

Fiind intrebat de catre noi care este motivul pentru care a ales ALDE, acesta si-a motivat alegerea facuta si plecarea din PNL, prin faptul ca nu s-a mai regasit intr-o formula liberala cu actuala conducere PNL Maramures.

“Am fost cooptat in echipa liberala pentru al sustine pe Cristian Niculescu Tagrlas la primaria Baia Mare, si am fost alaturi de acesta pe toata perioada campaniei electorala din primvara. Ulterior insa, politica dusa de conducerea partidului s-a indreptat catre persoane care se joaca mereu cu destinele celor din jur. Chiar daca pozeaza in oameni ai bisericii, cred ca actele lor dovedesc contrariul.

Astfel, imi este foarte clar ca locul meu nu mai poate fi alaturi de acesti oameni, niste personaje care se cred importante, care insa nu au statutul unor personalitati. Si daca tot vorbim despre cele sfinte, le recomand sa mearga pe la episcopul nostru drag si sa ne lase in pace”, a declarat senatorul.

Acesta a mai precizat faptul ca a avut discutii cu fostul ministru Constantin Daniel care i-a propus sa se alature echipei ALDE Maramures, senatorul Rogojan acceptand sa sprijine actuala echipa a liber-democratilor.

Am venit alaturi de ALDE Maramures pentru a-i sprijini pe cei de aici. Indiferent de locul meu pe lista, as fi acceptat pentru ca doresc sa-mi aduc aportul spre un rezultat cat mai bun la alegerile din decembrie. Nu am facut calcul pentru a vedea cati parlamentari vom obtine, dar pornesc de la premisa ca vom avea de muncit intr-o campanie decenta.

Probabil multi nu stiu, dar am fost mintit de presedintele PNL, Alina Ghorghiu care nu si-a respectat promisiunea facuta atunci cand cei de la Centru m-au rugat sa ma alatur liberarilor in Campania de la locale. De altfel, nici pana azi, nu am aflat ce s-a intampalt cu adeziunea mea la PNL si nu am vazut sa fi fost semnata de conducerea partidului” a spus senatorul Rogojan.

Senatorul Ciprian Rogojan se afla la primul mandat de parlamentar. A candidat in anul 2012 sub sigla ARD, obtinand aproximativ 10.000 de voturi in colegiul senatorial Baia Mare.

Bianca VLASAN

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts