Surprins de camera video: Un maramureșean a fost amendat după ce a descărcat deșeuri pe strada Gării din Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Un bărbat, cu domiciliul pe raza localității Tămaia a fost surprins de camera de supraveghere amplasată pe strada Gării, din municipiul Baia Mare, în timp ce descărca deșeuri dintr-o autoutilitară marca Ford.

Ulterior, acesta a fost indentificat pe baza numărului de înmatriculare al autovehiculului.

”Pentru acțiunea sa, bărbatul a primit acasă procesul verbal de constatare însoțit de sancțiunea contravențională în sumă de 500 de lei. Incidentul s-a petrecut weekend-ul trecut.

Facem precizarea că este prima amendă aplicată în acest mod. Până acum, polițiștii locali au desfășurat acțiuni de prevenție și au aplicat doar avertismente.

Pe această cale, angajații Biroului Protecţia Mediului din cadrul Direcției Poliția Locală atrag atenţia pesoanelor fizice și juridice, care depozitează deşeuri menajere şi nu numai, în alte locuri decât cele amenajate, că pot fi identificate cu uşurinţă datorită camerelor de supraveghere. Cei care nu respectă regulile riscă să fie sancţionați contravenţional cu amendă de la 500 de lei la 1.000 de lei-persoane fizice şi de la 1.000 de lei la 2.500 de lei-persoane juridice”, menționează reprezentanții Primăriei Baia Mare.

ZiarMM

Sursa foto: Primăria Municipiului Baia Mare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *