Surpriza pentru bugetari! Ce le-a pregatit Guvernul, tocmai de Sfanta Maria

Reclame home 1
Reclame home 1

Guvernul aduce o bucurie bugetarilor. Acestia vor avea parte de o minivacanta de patru zile, intre 12 si 15 august. Guvernul a stabilit, in sedinta de joi, ca ziua de luni, 14 august, sa fie zi libera pentru salariatii din sectorul public, pentru a face legatura intre zilele de week-end si ziua de 15 august, declarata nelucratoare.

”Ziua libera va fi recuperata, in regim de program normal, in data de 19 august 2017 sau prin prelungirea corespunzatoare a timpului de lucru pana la data de 25 august 2017”, se arata intr-un comunicat de presa al Guvernului.

Potrivit Guvernului, facilitatea nu se acorda locurilor de munca in care activitatea nu poate fi intrerupta datorita caracterului procesului de productie sau specificului activitatii.

”De asemenea, pentru functionarea justitiei ca serviciu public, dispozitiile prezentei hotarari nu se aplica magistratilor si altor categorii din cadrul instantelor judecatoresti implicate in solutionarea proceselor cu termen in data de 14 august 2017 si nici participantilor in aceste procese. Operatiunile de incasari prin virament in relatia cu institutiile de credit, aferente datei de 14 august 2017, se inregistreaza in contabilitatea unitatilor teritoriale ale trezoreriei statului cu data de 14 august 2017”, se mai arata in acelasi comunicat.

In 2017, romanii au 14 zile libere, stabilite pentru sarbatori publice sau religioase, cu doua zile mai mult fata de anul trecut.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole