SURPRIZĂ – Un șofer s-a prezentat la RAR cu sistemele vitale ale mașinii legate cu funie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Sunt și printre noi șoferi cărora nu le pasă dacă mașina lor prezintă siguranță în trafic sau nu. Iar dacă nu le pasă, atunci apelează la fel de fel de improvizații la mașina cu care circulă pe străzi sau chiar autostrăzi, la viteze mari, de cele mai multe ori, nefiind deloc deranjați de faptul că acea improvizație ar putea ceda la o viteză mai mare.
La RAR Cluj s-a prezentat un autovehicul 4×4 care avea funii legate în jurul unor componente importante ale mașinii. Cazul a fost făcut public de către cei de la RAR, care trag astfel un semnal de alarmă cu privire la inconstiența unor șoferi care sunt cu mașinile printre noi.
“E păcat să pui șurub acolo unde poți lega cu sârmă”, spune o glumă celebră printre șoferi. Sârmă sau funie, am putea completa noi, după ce am văzut autovehiculul care s-a prezentat la RAR Cluj pentru redobândirea talonului reținut în trafic, culmea, pentru lipsa ITP. Din păcate, această glumă a fost luată în serios de un bărbat care a legat cu câțiva metri de funie componente ale sistemelor vitale ale vehiculului. Pe lista neconformităților se adaugă: nefuncționarea farurilor și luminilor pentru frânare, bara față compusă din bucăți prinse cu sârmă, joc în articulații și suspensii, anvelope de alte dimensiuni.
Le mulțumim colegilor de la Cluj care au scos de două ori din circulație această mașină, atât în urma controalelor în trafic, cât și după prezentarea la RAR. Am putea spune că șoferul acestui autovehicul nu a primit nici măcar un capăt de ață de la colegii noștri…”, arată RAR.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2