Surse: Candidatul surpriza pentru Primarie – Nutu Fonta, inaintea lui Chereches in sondaje

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

nutu fonta si catalin chereches coalitia pentru baia mare alegeri 2016

Surse apropiate redactiei ZiarMM declara ca la nivelul conducerii Coalitiei pentru Baia Mare se anunta decizii importante. Astfel, dupa analiza atenta a ultimelor sondaje, candidat la Primarie se impune detasat deputatul Nutu Fonta. Majoritatea celor intervievati il prefera pe Nutu Fonta atunci cand vine vorba de eleganta, liderul UNPR punctand la capitolul forta in mesaj, credibilitate, performanta profesionala si elocinta discursului.

Aceleasi surse afirma ca notorietatea deputatului Nutu Fonta a crescut considerabil incepand cu luna noiembrie 2015, la scurt timp dupa inchiderea trustului eMaramures, sustinut de primarul Catalin Chereches (uneori chiar cu bani proveniti din bugetul cluburilor de handbal din oras), presedintele UNPR avand sansa sa se manifeste liber si fara cenzura.

Ultimele cinci luni se dovedesc astfel decisive pentru ascensiunea lui Fonta, care are cele mai mari sanse a fi desemnat candidatul Coalitiei pentru Baia Mare la functia de primar.

In mod surprinzator, desi Catalin Chereches depune mari eforturi pentru a fi cat mai vizibil in comunitate, afisandu-se la toate manifestarile publice, baimarenii il prefera pe Nutu Fonta, activitatea sa din cadrul Parlamentului Romaniei dovedindu-se extrem de convingatoare pentru electoratul care doreste un nou lider in municipiu.

De asemenea, aceleasi surse ne mai spun ca in privinta candidaturii lui Nutu Fonta pentru functia de primar, nu se pune problema sprijinului venit din partea actualei conduceri a Coalitiei pentru Baia Mare, toti cei implicati – Catalin Chereches, reprezentantii UNPR, precum si cei ai PNTCD – sustinandu-l fara rezerve pe candidatul cu cele mai mari sanse.

Vom reveni.

ZiarMM

Foto: Nutu Fonta (medalion, Catalin Chereches)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

  1. ioan

    Asta mai lipsea BAII MARI ,, ca acest individ comunist0- securisto- tiran sa conduca primaria din BAIA MARE,, nu ca acel TALHAR kake ne intereseaza nici vorba,, insa nici fete de aceste de batausi cu bata de balll, sa vina sa ne omoare in tampenii si idei militaro-tiraniste,,, insa ce te poti caca pe ideile baimarenilor nu !!!!!!!!! pentru ca revenim a cata oara multimea de pensionari secursto-comunisti inca in viata dicteaza in oras fara nici o nerusinare incat noi tinerii nu avem succes fata de acesti BOLSEVICI.. fie chiar si din neamul nostru NU FAC EXCEPTIE NICI ACESTIA ,,, astia sunt acesti nemilosi pensionari care isi fac veacul la acel palat al SARACILOR CASPEV,,,, condus inca tot de comunisti,, unii AMERICANI ROMANI AU SPONSORIZAT LA CEA CLADIRE PENTRU SARACI SI IATA SE LAFAIESC IN CLADIRE SECURISTII SI COMUNISTIII PENSIONARI care la vremea lor ne-au supt sangele la bunul lor plac !!!!!!!!!!!!

    Reply
  2. Bonis

    Foarte tare.Nu-l cunoaste absolut nimeni prin zona si voi vorbiti de conducerea in sondaje si de o activitatea extrem de convingatoare.Din cate stiu nici aia din ppdd-ul orasului nu prea l-au vazut la fata,sa nu mai zic ca a ajuns conjunctural in parlament,DDD fiind atunci pe val si OTV-ul in floare.A cazut eMM dar si OTV-ul nu mai abureste populimea.UNPR-ul neprins la remorca PSD-ista nu face nici macar 2 %.La fel si Tariceanu si ceilalti sateliti de conjunctura.Toti sunt in fata lui cake in sondaje pana in ziua votului,singurul lui contracandidat serios cred ca e doar DNA-ul.Restul fac doar figuratie.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2