Surse: Daniela Bazarea, un posibil candidat la Primaria Baia Mare. ACTUALIZARE: Mircea Ciocan, seful PER Maramures, confirma nominalizarea!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Surse demne de incredere au relatat pentru ZiarMM.ro faptul ca un alt posibil candidat pentru postul de primar al Primariei Baia Mare ar fi consilierul local PER, Daniela Bazarea.

In urma mai multor articole publicate de site-ul nostru baimarenii au reusit sa-si faca o opinie cu privire la Bazarea, aceasta fiind printre putinele “voci”, din Consiliul Local Baia Mare, care si-a exprimat punctul de vedere pe mai multe proiecte de hotarare care aveau minusuri mari. Totodata, reprezentanta PER este singura care a reusit, in repetate randuri sa-si mentina punctul de vedere, dar si votul atat in plenul comisiei din care face parte, in sedintele de CL, dar si in biroul primarului Catalin Chereches. De precizat ar mai fi faptul ca Bazarea face parte din Comisia de Buget-Finante. In aceasta comisie de nenumarate ori a facut amendamente si a militat pentru binele baimarenilor si a diferitelor entitati care au avut nevoie de sprijinul ei (vezi linku-urile de mai jos, cateva exemple din activitatile Danielei Bazarea).

 

Partea proasta a acestui CL este faptul ca baimarenii au dat puterea absoluta unui singur om, respectiv primarului. Si va explicam de ce facem o astfel de afirmatie. Cand la Primaria Baia Mare, spre exemplu, candideaza un politician, nu votati si partidul. Este foarte important sa existe un echilibru. Votand si partidul, in plenul CL acest om, indiferent cine ar fi el, prin formatiunea sa politica, are un numar consistent de alesi, plus aliantele care se fac ulterior sau anterior cu UDMR sau PMP spre exemplu si atunci, trec toate proiectele de hotarare indiferent de cum sunt. In astfel de situatii este foarte benefica opozitia.

Nu uitati ca prin rezonare, unele strazi au trecut de la categoria C la categoria A, iar plata catre Directia de venituri a crescut consistent. Stiti ca este asa deoarece ati simtit pe pielea dumneavoastra, iar acest proiect a trecut tocmai pentru ca a avut majoritatea voturilor. La fel si cu taxele si impozitele. Daniela Bazarea a facut amendamente insa nu au fost luate in calcul. Voturile majoritare fiind de la Coalitia pentru Baia Mare, UDMR si PMP.

Ceea ce v-am scris mai sus speram sa va dea de gandit la alegerile din 2020 si sa nu mai faceti greseala de a oferi pe tava banii unui oras intreg. Voi alegatorii puteti crea opozitia si implicit un echilibru.

In concluzie, ZiarMM.ro ii spune Danielei Bazarea: Jos palaria! pentru intreaga activitate pe care a avut-o in Consiliul Local Baia Mare unde a militat doar pentru cetateni, fara niciun interes personal.

ACTUALIZARE ora 10.10

Presedintele PER a confirmat banuiala noastra. Acesta a declarat pentru ZiarMM.ro ca atat el cat si colegii din partid sustin candidatura Danielei Bazarea la postul de primar al Municipiului Baia Mare.

Mircea Ciocan, presedinte PER Maramures: “Va confirm informatia pe care ati primit-o de la sursa dumneavoastra. Sustinem candidatura colegei noastre Daniela Bazarea pentru postul de primar al Municipiului Baia Mare. Apreciem foarte mult munca pe care o desfasoara ca si consilier local si o consideram un om de valoare. Astfel, Partidul Ecologist a demonstrat ca chiar daca este un partid mic reuseste sa dea comunitatii oameni mari.”

Ana AVRAM

Baia Mare: Majorari impuse de primar. Chereches vrea zonare. 500 de lei abonamentul pentru parcarile publice din ianuarie 2019

Baia Mare nu are terenuri. URBIS vrea sa vanda 5000 mp la VITAL. Pretul este derizoriu

Baia Mare: Proprietarul unei parcari a aflat peste noapte ca Primaria vrea sa-i ia terenul

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2