Surse Episcopie: Unul dintre copiii Nan a ajuns in plasament la o familie de gay  

familie maramuresTragedia familiei Nan din Maramures continua. Surse din cadrul Episcopiei Ortodoxe a Maramuresului si Satmarului sustin faptul ca unul dintre copiii Nan a ajuns in plasament la o familie de gay. Aceleasi surse mai puncteaza faptul ca reprezentantii Bisericii au documentat cazul familiei din Maramures, tocmai in Norvegia.

Plasarea copilului intr-o familie atipica ar fi si motivul pentru care autoritatile locale din Sieu, localitatea de origine a celor doi parinti, umeaza sa solicite repatrierea celor doi copii si plasarea lor in familia unor rude de gradul 1 pana la gradul 4.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. Attila

  Ca tot vorbiti de cenzura, sa va spun o poveste. Pe vremuri citeam emm, ba mai si comentam, asa ca pe aici. De la o vreme, dupa ce au aparut niste schimbari pe acolo, am vazut ca nu se mai publica comentarii critice la adresa lor sau a proaspatului pe atunci edil. Incet, nu a mai fost ce comenta si nici ce citi. Dupa care nu a mai fost nimic. Daca vreti sa pricepeti…

  Reply
  1. STEKO

   ,,cenzura”este cind tu scrii un comentariu care nu place si nu trece? 🙂 …(Mno!sau scriu eu…)

   Reply
   1. Attila

    Exact! Era ceva de dulce atat la adresa “sursei” cat si la adresa celor care raspandesc on line un zvon, nu doar fals, ci pe care nu l-ar confirma oficial BOR. Care e in campanie homofoba si pro #bodnariu&co.

    Reply
  2. ghici cine

   attila mirosi a gay si asta nu e normal stii versurile de la Parazitii “Mesaj pentru Europa” ?

   Reply
 2. Zoli

  Mai mare suferinta nu trebuie unui om decat sa citeasca asemenea ”vesti scandaloase” sustinute de episcopia ortodoxa!Oare de unde stiu ei acest lucru de care altii n-au auzit??!Poate au fost la vrajitoare sau au primit vestea prin somn de la o moaste sfinta?!Ce nu fac unii pentru a parea mai de incredere in ochii lumii…aici putem include si instigarea la ura fata de altii!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1