Suspect de coronavirus pe sectia ATI din cadrul Spitalului Judetean Baia Mare (ACTUALIZARE)

PNL

Din primele informatii este vorba despre un tanar in varsta de 22 de ani care s-a internat in jurul datei de 21 martie pe Sectia de Chirurgie cu abdomen acut. Ulterior, acesta a fost transferat pe ATI.

Medicii de aici au suspiciuni vis-à-vis de acest pacient din moment ce si-au recoltat probe de sange pentru a vedea daca au sau nu COVID-19, atat ieri, cat si azi, cu toate ca rezultatele nu vor fi concludente, spun sursele noastre.

Cazul a fost semnalat managerului interimar dr. Vasile Pop, care a precizat ca va verifica informatia si va reveni cu amanunte.

De precizat ar fi faptul ca toate cadrele medicale ar trebui sa anunte conducerea unitatilor medicale in cazul in care au cea mai mica suspiciune pentru a nu ajunge ca si in situatia medicilor, asistentelor si infirmierelor din Suceava. Sa speram ca suspiciunea nu se confirma deoarece ar pune pe jar atat sectia de Chirurgie, cat si cea de ATI.

Revenim cu detalii.

ACTUALIZARE ora 15.30

Dr. Vasile Pop, manager interimar Spitalul Judetean “Dr. Constantin Opris” din Baia Mare: “Am comunicat epidemiologului. El se va ocupa de teste si de ancheta epidemiologica. Despre medicii care si-au prelevat probe deocamdata nu mi s-a confirmat.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Ionescu Mihai

    Lucrurile sunt mult mai grave. In cursul zilei de 26 a fost primita pe sectia de ATI, trimisa de la Spitalul de Boli Infectioase, o pacienta suspecta Covid pozitiva, ulterior confirmata si transferata la Cluj in cursul noptii. Este foarte probabil ca Spitalul Judetean si personalul care a intrat in contact, chiar protejat sa fie acum contaminati. In mod evident nu s-a respectat ancheta epidemiologica si ce decurge din ea.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1