Sustinerea reformelor si a stabilitatii tarii – prioritati ale presedintelui Iohannis

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

In cei cinci ani de mandat prezidential, presedintele Klaus Iohannis s-a remarcat nu doar prin apararea democratiei in fata tavalugului abuzurilor actualei puteri, ci si prin sustinerea reformelor reale si a stabilitatii tarii.

In acest sens, proiectul national „Romania Educata”, initiat de presedintele Iohannis, reprezinta cea mai ampla consultare publica cu profesionistii din domeniu desfasurata pana in prezent. Miza este strategia pentru educatie la orizontul anului 2030. In decembrie 2018, s-a intrat in a treia etapa a proiectului, prin lansarea in dezbatere publica a rezultatelor. In continuare, in etapa finala, vor fi integrate opiniile primite din partea societatii, expertilor, reprezentantilor din mediul politic, executiv si legislativ, pentru a lansa versiunile finale ale documentelor proiectului „Romania Educata”.

De asemenea, din dorinta de a elimina cozile umilintei, permite romanilor din diaspora sa voteze civilizat, presedintele Iohannis a sustinut si a reusit in final sa impuna o simplificare a votului prin corespondenta, program de vot extins pe 3 zile, infiintarea de noi sectii, mentinerea programului de vot si dupa ora 21:00, in cazul in care sunt cozi la vot. Acum, in baza actiunilor presedintelui si cu sustinerea constanta a opozitiei, romanii din diaspora vor putea vota mai usor, in conditii civilizate.

Presedintele Klaus Iohannis a reprezentat, in toti acesti ani, o garantie pentru stabilitatea investitiilor din tara noastra, investitii care asigura locuri de munca si dezvoltare economica pentru toti romanii.

Increderea de care se bucura seful statului a oprit plecarea unor investitori importanti, mai ales dupa gafele in serie ale actualei guvernari, culminand cu celebra OUG 114, care era menita sa ingenuncheze mediul de afaceri, cu efecte in lant asupra economiei.

Un nou mandat pentru presedintele Iohannis si un guvern nou, dedicate reformelor si bunastarii tarii, sunt premise esentiale pentru reconstructia tarii pe baza unor valori europene.

PNL Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1