SUTE DE AMENZI – Radarele au făcut prăpăd ieri printre șoferii de pe DN1C, DN19 și DJ109I

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În data de 20 mai, în intervalele orare 09.00:12.00 și 15.00-18.00, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș, în colaborare cu Serviciul Rutier Satu Mare, Biroul Rutier Sighetu Marmației și Formațiunea Rutieră Seini au organizat și desfășurat o acțiune pe linia combaterii nerespectării regimului legal de viteză în sistem cascadă.

IPJ Maramureș transmite că acțiunea a vizat principalele artere de circulație, respectiv DN 1C Bușag-Ilba-Seini-Apa-Livada, DN 19 Sarasău-Piatra-Certeze și drumul județean 109I Seini-Viile Apei-Orașu Nou. În cadrul acțiunii au fost folosite trei radare Autovision și 3 pistoale TruCam în vederea depistării conducătorilor auto care nu respectă viteza legală.

„Astfel, au fost aplicate 148 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 80.345 de lei, din care 112 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Ca măsuri complementare, polițiștii rutieri au dispus reținerea a 58 de permise de conducere, 47 dintre acestea fiind pentru viteză excesivă, și au reținut un certificat de înmatriculare”, precizează IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2