Sute de kilograme de fructe si legume confiscate de politistii maramureseni

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Politistii specializati in investigarea criminalitatii economice au verificat la sfarsitul saptamanii trecute 31 de societati comerciale si persoane fizice. Obiectivul prioritar al actiunilor l-a constituit protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

Controalele efectuate la sediile celor 21 societati comerciale si 10 persoane fizice au vizat verificarea termenelor de valabilitate ale produselor agroalimentare, respectarea legislatiei in domeniul caselor de marcat, dar si combaterea si descurajarea contrabandei cu tutun, potrivit IPJ Maramures.

A fost constatata o infractiune de contrabanda si au fost aplicate patru sanctiuni contraventionale pentru abateri de la prevederile Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 6.500 lei. Totodata, politistii au dispus confiscarea 665 kg legume fructe, in valoare de aproximativ 2.500 lei.

In continuare, sub coordonarea procurorului de caz, se efectueaza cercetari in vederea administrarii probatoriului si tragerii la raspundere a persoanelor implicate in comiterea infractiunii de contrabanda.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *