septembrie 28, 2021

Lectie de viata: Sute de parinti baimareni au invatat cum sa acorde primul ajutor (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

vlasin (4)Tragedia familiei Vlasin a devenit o lectie de viata pentru sute de parinti baimareni. Cristina si Vasile si-au pierdut singurul baietel dupa ce acesta s-a inecat cu o migdala. Drama celor doi parinti, a determinat aproape 400 de baimareni, sa participe la cursurile de resuscitare cardio-respiratorie a copiilor, desfasurate in ultimele doua saptamani la Spitalul Judetean Baia Mare.

Cursurile au fost sustinute de medical sef al UPU, dr. Dan Roman, secondat de asistentul sau personal, Istvan Stenczel, care si-au dedicate timpul liber invatandu-i pe cursanti sa salveze vieti.

“Am incheiat azi prima etapa a proiectului “Parinti Salvatori” – cursurile de prim-ajutor organizate de Spitalul Judetean din Baia Mare. Doresc sa le multumesc specialistilor care ne-au invatat cum sa salvam vieti, dar si pentru faptul ca ei au facut tot ce se putea pentru micutul nostru Luca. Eu stiu ca s-a facut tot”, a declarat Cristina Vlasin.

La inchiderea primei etape a proiectului “Parinti Salvatori” a participat si managerul Spitalului Judetean Baia Mare, Sorina Pintea, care le-a transmis parintilor prezenti “sa nu aiba niciodata nevoie de ce au invatat la acest curs”.

Andreea FAT

vlasin (1) vlasin (2) vlasin (3)

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2