Suzuki isi reduce temporar productia in Ungaria

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Constructorul auto japonez Suzuki Motor Corp. si-a redus productia la uzina sa din Ungaria si va continua sa opereze la un regim redus pentru restul anului, informeaza un articol publicat marti in cotidianul Napi Gazdasag, preluat de Reuters citata de Agerpres.

Directorul de comunicare de la Magyar Suzuki, Viktoria Ruska a declarat ca la uzina de la Esztergom, nord-vestul Ungariei, se lucreaza in prezent intr-un singur schimb dar cu toate acestea firma mizeaza in continuare pe o productie de 150.000 de unitati in acest an. Motivul reducerii productiei este incetarea productiei a doua modele mai vechi, subcompactul Splash si micul SX4, insa uzina de la Esztergom se pregateste pentru debutul productiei noii versiuni a modelului Vitara la inceputul lui 2015. Ruska a adaugat ca Suzuki nu are de gand sa recurga la concedieri si va reveni la un program de lucru in doua schimburi dupa ce va incepe productia unui nou model.

Anterior, agentia de presa MTI a informat ca si constructorul auto german Audi si-a suspendat productia la uzina sa de la Gyor (nord-vestul Ungariei) timp de trei saptamani in luna august. Constructorii auto Suzuki si Audi sunt responsabili pentru o mare parte din productia industriala a Ungariei, care in luna a inregistrat o contractie surprinzatoare.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *