Tabara internationala de fotografie la Cernesti, incepand de sambata

PNL

In perioada 4-10 octombrie, in comuna Cernesti din judetul Maramures se va desfasura Tabara Internationala de Fotografie “EuroPhotoCamp-2014” cu tema “Culorile Toamnei in Maramures”.

In aceasta tabara participa fotografi de renume din Polonia, Ungaria, Israel si Romania, care vor imortaliza peisajele in culorile extraordinare ale toamnei maramuresene. Evenimentul artistic este realizat cu sprijinul Primariei si Consiliului Local al comunei Cernesti, Tabara Internationala Crestina Fanate si ONG Asociatia Millennium-FotoClub Baia Mare.

Coordonatorul executiv al taberei internationale de fotografie este consilierul local Ilie Tudorel din Baia Mare, care este si initiatorul acestui concept fotografic international aflat la prima editie.

“Fotografii isi propun sa surprinda imagini din Maramures, Tara Chioarului si Tara Lapusului care vor constitui o expozitie internationala itineranta in Europa, dovedind ca Transilvania este cu adevarat in Top 10 mondial la imagini si destinatii de toamna (locul 7 in Top 10 National Geographic). La Baia Mare vernisajul expozitiei “Culorile Toamnei in Maramures” va avea loc in cursul lunii noiembrie 2014″, a spus Ilie Tudorel.

ZiarMM.ro

Foto: Ilie Tudorel
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1