Taekwon-do ITF: 37 de medalii obtinute de sportivii baimareni la Cupa Romaniei de la Deva

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

37 medalii au obtinut baimarenii de la Clubului Sportiv Dragonul la Cupa Romaniei la Taekwon-do ITF pentru juniori 3, 2, 1 si seniori, care s-a desfasurat in localitatea Deva. Acestia au revenit acasa cu 15 medalii de aur, 11 medalii de argint si 11 medalii de bronz. Lotul clubului baimarean a fost format din doi antrenori, respectiv Dan Goron 6 dan si Monica Goron 5 dan, cinci arbitri, mai exact Remus Catricicau 4 dan, Zetea Cosmin 2 dan, Victor Rohian 2 dan, Dorin Popa 1 dan si Sorin Frixeni 1 gup, dar si 39 de sportivi.

Cele 37 de medalii au fost obtinute la probe individuale si pe echipa. Ca si clasament general, clubul baimarean s-a situate pe locul 2 la seniori si tot pe locul 2 la junior 1.

De precizat ar mai fi faptul ca acest concurs a fost organizat de catre Asociatia Clubului Sportiv “Red Tigers Calan” si Federaţia Română de Taekwon-do ITF. La aceasta competitia de nivel national au participat 418 sportivi si 37 arbitri de la cele 20 cluburi participante.
Cupa Romaniei la Taekwon-do ITF a fost cea mai mare competitie de nivel national organizata in Romania in cadrul Federatiei Romane de Taekwon-do ITF in ultimii 25 de ani.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2