TAEKWON-DO – Martial Arts Dojo, cel mai puternic club din Baia Mare la Cupa Europei

PNL

taekwon doCS Martial Arts Dojo Baia Mare s-a clasat pe locul 10 la Cupa Europei la taekwon-do, competitie care a avut loc in perioada 23-27 iunie in Cluj-Napoca. Baimarenii au format la seniori echipa comunca cu Hwarang Sibiu.

In perioada 23-27 iunie, in Cluj-Napoca, CS Martial Arts Dojo Baia Mare a participat la Cupa Europei. La competitie s-au prezentat 350 de participanti, reprezentand 40 de cluburi din 15 tari (inclusiv Romania). Prin colaborarea cu Hwarang Sibiu, cele doua cluburi au format o echipa comuna la seniori.

Rezultatele au fost urmatoarele:

Raluca Trif – locul 3 la lupta, categoria -50 kg, juniori I;

Ionut Achim – locul 3 la lupta, categoria -85 kg, seniori;

Echipa de seniori – locul 3 la lupta;

Alexandru Baila – locul 3 la lupta, categoria -78 kg, seniori;

Alex Margean – locul 3 la lupta, categoria -85 kg, seniori; locul 2 la tul individual, 1 DAN, seniori;

In urma punctajului obtinut, clubul s-a clasat pe locul 10, avand cel mai mare punctaj si cele mai multe medalii dintre cluburile din Baia Mare.

In aceeasi perioada s-a desfasurat si o competitie pentru copii, (peste 300 de participanti), baimarenii de la CS Martial Arts Dojo obtinand trei medalii la juniorii III prin Kevin Tunyogi (locul 1 la lupta, +54 kg) si Rares Stetco (locul 3 la la tul si locul 3 la lupta, -36 kg).

Sportivii de la CS Martial Arts Dojo sunt antrenati de Calin Vintila si Ionut Achim.

”Suntem multumiti de rezultate, insa acestea nu arata, inca, potentialul real al lotului! Ne bucuram ca am avut onoarea de a colabora cu Florin Birlut, presedinte al CS Hwarang Sibiu, clubul nostru fiind intotdeauna deschis colaborarilor”, a mentionat Ionut Achim.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1