Tagarlas, la gatul lui Zetea: Nu il tine decat 5 secunde

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Consilierul local baimarean Cristian Niculescu Tagarlas afirma ca social-democratii maramureseni, in frunte cu presedintele acestora, nu rezista intr-o confruntare politica televizata nici macar 5 secunde.

Declaratia liberalului vine in contextul in care la una din televiziunile locale trebuia sa aiba loc o dezbatere, dar care s-a anulat din cauza neprezentarii unuia dintre reprezentantii PSD.

„PSD-istii maramureseni, in frunte cu presedintele lor, nu rezista intr-o confruntare politica nici macar 5 secunde si fug de la dezbaterile televizate cu liberalii.

Mi-a fost confirmat acest lucru dupa ce, a doua oara consecutiv, emisiunile TV la care am fost invitat n-au mai fost difuzate sau au fost scoase din program. Una, in care am fost invitat alaturi de Gabriel Valer Zetea, a fost inregistrata zilele trecute, dar n-a mai ajuns pe ecran, probabil sa nu se vada knock-outul sefului PSD Maramures. A doua dezbatere s-a anulat prin neprezentarea adversarului, care a fost sfatuit sa stea acasa.

Inteleg fricile PSD-istilor, dar ii provoc sa vina pe platoul unei televiziuni. Poate-n grup le creste curajul de a infrunta PNL, pentru ca solutii la problemele locale si nationale nu o sa gaseasca oricati s-ar aduna”, a spus Cristian Niculescu Tagarlas, intr-o postare pe Facebook.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2