Taieri ilegale: Lemn confiscat de politistii maramureseni

PNL

Politistii Serviciului de Ordine Public – Biroul Combaterea Delictelor Silvice, impreuna cu reprezentanti ai Garzii Forestiere Maramures, au efectuat la finalul saptamanii trecute controale la societati comerciale ce au ca obiect de activitate exploatarea, depozitarea si prelucrarea materialelor lemnoase.

In urma verificarilor efectuate la sediul unei societati comerciale din Petrova, politistii au constatat mai multe nereguli ce au fost sanctionate cu amenda in valoare de 25.000 de lei. De asemenea politistii au dispus confiscarea a peste 35 mc lemn lucru rasinos si fag, in valoare de peste 5.500 de lei, se arata in buletinul informativ al IPJ Maramures.

Si politistii din Suciu de Sus, impreuna cu un reprezentant al Ocolului Silvic Targu Lapus, au efectuat un control la o societate comerciala din localitatea Cupseni ce are ca obiect de activitate debitarea si prelucrarea materialului lemnos.

Administratorul societatii, care a prezentat un aviz de  insotire intocmit fara respectarea prevederilor legale, a fost sanctionat contraventional conform Legii 171/2010 cu amenda in valoare de 5.000 de lei, iar materialul lemnos, 8.55 m.c, a fost confiscat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1