Taierile ilegale de lemn din padurile judetului, la ordinea zilei. Amenzi de 15.000 lei aplicate de politisti

In urma activitatilor desfasurate pentru  prevenirea delictelor silvice si a transportului ilegal de material lemnos, politistii maramureseni au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare de 15.000 de lei si au confiscat 12 metri cub material lemnos.

Politistii posturilor de politie Rona de Sus si Rona de Jos au actionat joi intre orele 14.00 – 18.00 pe raza de competenta pentru depistarea persoanelor care transporta ilegal material lemnos, confom buletinului informativ al IPJ Maramures.

Ei au identificat trei persoane care transportau cu atelaje hipo material lemnos de esenta plop, gorun si fag fara a detine documente de provenienta. Persoanele identificate au fost sanctionate contraventional conform prevederilor legale, iar ca masura complementara, s-a dispus confiscarea celor 4,7 mc material lemnos si a atelajelor hipo.

Alti 7,5 mc material lemnos au fost confiscati de catre politistii Sectiei 7 Suciu de Sus care au gasit lemnul pe marginea drumului public din localitatea Lapus, iar in urma verificarilor efectuate nu au putut stabili provenienta acestuia. Materialul lemnos a fost predat Ocolului Silvic Strambu Baiut iar politistii continua cercetarile.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1