Tâlhărie pe Luminișului: O femeie a rămas fără lănțișorul de la gât

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat un tânăr bănuit de comiterea unei tâlhării la doar câteva ore de la reclamarea faptei. În baza probatoriului administrat acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În fapt marți, la ora 09.30, o femeie a sesizat poliţia că în timp ce se deplasa pe strada Luminişului din Baia Mare, un tânăr necunoscut ce era însoţit de alte două persoane, i-a smuls lănţişorul de la gât şi a fugit înspre strada Universităţii. Valoarea prejudiciului reclamat a fost de 5.000 de lei, conform IPJ.

Imediat poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie şi au demarat activităţile specifice în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

În cursul după-amiezii poliţiştii au identificat un tânăr de 27 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea faptei. Poliţiştii au dispus reţinerea sa pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii sale activităţi infracţionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2