Tanar baimarean prins dupa ce a furat motorina dintr-un utilaj

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Promptitudinea, operativitatea si vigilenta manifestata de politisti au dus la identificarea in scurt timp a unui tanar care ar fi incercat sa sustraga motorina dintr-un utilaj aflat in zona balastierei din localitatea Cicarlau.

In fapt, proprietarul unui utilaj parcat in zona balastierei a sesizat politia din Tautii Magheraus ca a observat marti dupa-amiaza un autoturism care a pornit in tromba de la locul parcarii, iar cand si-a verificat utilajul si-a dat seama ca busonul rezervorului era desfacut.

La scurt timp de la sesizare, Politistii Biroului Rutier Baia Mare au reusit sa identifice in trafic autoturismul in cauza si sa-l opreasca la intersectia strazii Independentei cu strada Victoriei din municipiu. La volanul autoturismului, politistii rutieri au identificat un tanar de 18 ani din municipiu, iar in portbagajul masinii au fost gasite mai multe canistre goale din plastic.

In urma extinderii cercetarilor politistii au constatat ca duminica, 12 martie cel in cauza ar fi sustras 100 litri motorina, din acelasi utilaj parcat la balastiera, conform buletinului informativ al IPJ Maramures.

Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a banuitului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2