Tanar baimarean prins dupa ce a incercat sa fure dintr-o farmacie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un baimarean nu a reusit nici sa sustraga medicamente dintr-o farmacie in care intrase prin efractie, nici sa foloseasca telefonul mobil pe care l-a sustras anterior dintr-un local public. A fost prins in flagrant si retinut pentru 24 de ore.

Duminica dimineata, la ora 06.05, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare au fost sesizati cu privire la faptul ca echipajul unei firme de paza a prins in flagrant si retinut un barbat care a patruns intr-o farmacie situata pe bulevardul Traian.

Politistii au constatat ca este vorba de un baimarean de 33 de ani. Primele verificari efectuate au relevat ca acesta a patruns prin efractie in farmacie, cu intentia de a sustrage medicamente si unitatea centrala a computerului, insa nu a reusit intrucat s-a declansat alarma si a fost prins de agentii de paza, potrivit IPJ Maramures.

Totodata, in urma extinderii cercetarilor, politistii au stabilit ca baimareanul este banuit de furtul unui telefon mobil, dintr-un local public situat pe strada Scolii din municipiu. Telefonul, gasit asupra lui, a fost recuperat si predat partii vatamate.

In baza probatoriului administrat in cauza, baimareanul a fost retinut de politisti pentru 24 de ore si urmeaza a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a acestuia.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2