Tanar baimarean retinut pentru talharie calificata si furt calificat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

catuse arestPolitistii Biroului de Investigatii Criminale au retinut pentru 24 de ore un tanar de 18 ani din Baia Mare, banuit ca ar fi comis infractiuni de furt calificat si talharie calificata pe raza municipiului, informeaza IPJ Maramures.

In noaptea de 31 august spre 1 septembrie, tanarul ar fi patruns, prin spargerea unei ferestre, intr-un centru comercial situat pe bulevardul Bucuresti din Baia Mare, de unde a sustras mai multe ceasuri. Valoarea prejudiciului cauzat este de 700 de lei.

De asemenea, vineri, 4 septembrie, la ora 22.20, baimareanul a profitat de faptul ca usa de acces a unui magazin de pe bulevardul Traian nu era asigurata cu sistem de inchidere, a patruns in interior si, amenintand-o  pe vanzatoare, a reusit sa sustraga suma de 500 de lei.

In urma activitatilor desfasurate, politistii au identificat si retinut pentru 24 de ore un baimarean banuit de comiterea faptelor, urmand a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Prejudiciul a fost recuperat partial.

Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale, sub aspectul comiterii infractiunilor de talharie calificata si furt calificat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole