Tanar din Baia Mare urmarit national, depistat de politisti

catuse-arestMarti, 23 februarie, in urma activitatilor desfasurate, politistii Biroului Urmariri au depistat un tanar in varsta de 25 de ani din Baia Mare, urmarit national pentru executarea unei masuri privative de libertate.

Pe numele lui, Judecatoria Baia Mare a emis la data de 6 februarie mandat de executare a pedepsei de doi ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

De asemenea, politistii au depistat doua persoane pe numele carora Curtea de Apel Cluj a emis mandate de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile.

“Politistii au identificat o tanara de 19 ani din Baia Sprie, pe numele careia era emis mandat de arestare preventiva, pentru comiterea mai multor infractiuni de furt pe teritoriul Frantei si un barbat de 40 de ani din comuna Stramtura ce avea mandat de arestare preventiva, pentru comiterea de infractiuni la regimul stupefiantelor.

Cei doi au fost depusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures”, se arata in buletinul de presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1