Tanar din Borsa ce nu detine permis, retinut de politisti dupa ce a fost prins de trei ori intr-o saptamana conducand autovehicule

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ulciorul nu merge de multe ori la apa. Prima data cand a fost depistat de politisti i s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana care nu detine permis de conducere.

Acest aspect nu l-a impiedicat sa urce din nou la volan si sa conduca. In momentul in care a fost prins a treia oara, in cursul aceleiasi saptamani, politistii au dispus masura retinerii pentru 24 de ore.

Este vorba despre un tanar de 27 de ani, domiciliat in orasul Borsa. Acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar la data de 12 februarie a.c. a fost depistat de doua ori conducand pe drumurile publice. Vineri, 14 februarie, cel in cauza a fost din nou surprinsi de politisti.

De aceasta data emana halena alcoolica, astfel ca a fost testat cu aparatul etilotest si transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice, rezultatul fiind de 1.12 g/l alcool pur in sange, conform IPJ Maramures.

In baza probatoriului administrat de politistii din Borsa, tanarul a fost retinut pentru 24 de ore. Ulterior acesta a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus, care a dispus masura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2