Tânăr din Coaș identificat de polițiști după ce a părăsit locului accidentului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 5 mai, în urma investigațiilor informativ-operative desfăsurate, polițiștii din Baia Mare au identificat un tânăr de 18 ani din Coaș care ar fi fost implicat într-un accident rutier, după care a părăsit locul faptei fără încuviințarea polițiștilor sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei

În fapt, în 4 mai, ora 20.15, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 182 C, între localitatea Copalnic Mănăștur și Coaș s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă, conform IPJ.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 35 de ani din Baia Mare, în calitate de biciclist avea direcția de deplasare spre localitatea Coaș, iar la un moment dat s-a angajat în depășirea unui autoturism, moment în care conducătorul autoturismului a virat brusc la stânga producându-se un impact între cele două vehicule.

În urma coliziunii, biciclistul a căzut pe sensul opus direcției sale de deplasare, iar autoturismul și-a continuat deplasarea fără a opri la fața locului.

Biciclistul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2