Tanar din Seini retinut pentru contrabanda cu tigari

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari contrabandaIn timp ce actionau pentru prevenirea si combaterea contrabandei cu tutun, politistii Biroului de Combatere a Contrabandei impreuna cu politisti din cadrul Politiei orasului Tautii Magheraus au depistat pe raza localitatii Cicarlau un tanar de 25 de ani din Seini care conducea un autoturism cu care transporta tigari, informeaza IPJ Maramures.

In urma controlului efectuat asupra autovehiculului, in interiorul masinii au fost gasite 1.500 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, netimbrate in Romania. Prejudiciul cauzat bugetului statului este estimat la aproximativ 17.000 de lei.

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii si continuarii cercetarilor, iar autoturismul a fost indisponibilizat. Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda .

Fata de cel in cauza a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore, urmand ca in cursul zilei de azi, acesta sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare cu propunere de arestare preventiva.

Politistii continua cercetarile in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala si tragerea lor la raspundere.   

Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei de Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2