Tanar retinut pentru furturi din locuinte

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ieri, 15 iunie, politistii maramureseni au efectuat trei perchezitii domiciliare in municipiul Baia Mare si in localitatea Fauresti, comuna Copalnic Manastur. Perchezitiile au vizat mai multe persoane banuite de comiterea unor furturi. Un tanar de 25 de ani de ani din Fauresti a fost retinut de politisti pentru 24 de ore.

In urma activitatilor de cercetare efectuate, politistii Serviciului de Investigatii Criminale au identificat o persoana banuita de comiterea unor furturi din locuinta, pe raza localitatilor Surdesti si Coas.

La Surdesti, politia a fost sesizata la data de 16 aprilie a.c. despre faptul ca, persoane necunoscute au patruns prin efractie intr-un imobil, in timp ce proprietarul se afla la slujba de inviere. Din interior au sustras un portofel, un telefon mobil si doua sticle de vin. Apoi, aceleasi persoane au patruns in alt imobil, situat in aceeasi curte cu primul, dar nu au reusit sa sustraga nimic pentru ca au fost surprinsi de proprietar si au fugit.

La Coas, hotii au patruns intr-o locuinta folosind cheia ascunsa de proprietar sub un covor situat in apropierea usii de acces. Din interior au sustras o suma de bani, un telefon mobil si cateva bijuterii din aur.

Una din persoanele banuite de comiterea faptelor a fost identificata si retinuta de politisti. Tanarul urmeaza a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Pentru documentarea intregii activitati infractionale si pentru identificarea tuturor persoanelor implicate in comiterea furturilor, politistii de investigatii au pus in executare trei mandate de perchezitie domiciliara, in urma carora au fost ridicate mai multe bunuri susceptibile a proveni din activitati infractionale.

La perchezitii au participat politisti de investigatii criminale, cei de la actiuni speciale si de la Unitatea Canina a Inspectoratului de Politie al judetului Maramures.

Cercetarile continua, iar la finalizarea lor politistii vor propune masuri legale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *