Tanara cercetata de politisti pentru contrabanda cu tigari

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 18 aprilie, politistii din cadrul Biroului de Politie Transporturi Maramures, cu sprijinul unei patrule de siguranta publica din cadrul Politiei Municipiului Sighetu Marmatiei au  actionat in statiile C.F.R.  Bocicoiu Mare, Camara Sighet si Sighetu Marmatiei pentru prevenirea si combaterea contrabandei cu tutun.

In jurul orei 22.00, politistii au observat pe strada Iuliu Maniu din Sighetu Marmatiei, la o distanta de aproximativ 100 metri de Statia CFR, o persoana care si-a aruncat poseta peste gardul unui imobil, conform IPJ Maramures.

S-a constatat ca este vorba de o tanara de 27 de ani, domiciliata in comuna Bistra. Intrucat aceasta s-a manifestat agresiv, a fost condusa la sediul Postului de Politie TF Sighetu Marmatiei, unde a recunoscut ca in poseta pe care a aruncat-o se afla tigari de contrabanda. Au fost gasite si ridicate in vederea confiscarii 70 pachete cu tigari de provenienta ucraineana.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda si continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a tinerei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2