Tanara din Somcuta Mare, retinuta de politisti. A dat foc la doua canapele dintr-o casa straina

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O tanara de 20 de ani din Somcuta Mare a fost retinuta pentru 24 de ore de politisti, fiind cercetata pentru comiterea infractiunii de distrugere prin incendiere.

Marti, 17 septembrie, la ora 14.45, Politia Somcuta Mare a fost sesizata despre faptul ca la un imobil de pe strada Miresului a izbucnit un incendiu.

La fata locului s-a deplasat un echipaj de pompieri, care a lichidat focul. In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca incendiul a fost provocat intentionat de catre o persoana care, profitand de neatentia proprietarului, a patruns in locuinta, a stropit cu benzina doua canapele si le-a dat foc, conform IPJ Maramures.

Din fericire, nicio persoana nu a fost ranita. Persoana banuita de comiterea faptei a fost identificata si retinuta de politisti, aceasta fiind depusa la Centrul de retinere si arest preventiv al I.P.J. Maramures.

Anterior producerii acestui incident, la ora 12:30, la acelasi imobil a fost sesizata distrugerea geamurilor si a usii de acces in locuinta. Pentru aceste distrugeri politistii cerceteaza trei barbati cu varste intre 24 si 42 de ani din Somcuta Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2